Снимка: Булфото, архивНачалникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски

...
Снимка: Булфото, архивНачалникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски към лекарите от ВМА: Гордея се с вас! Хората ви наричат извънземни

Снимка: Булфото, списък

Началникът на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски се изрече извънредно ласкаво за медиците в пожеланията си към тях за идващите празници.

" Вие се превърнахте в емблема за Военномедицинска академия (ВМА) и това не са просто официални думи. Гордея се извънредно доста с вас. Толкова доста хора минаха през тези две клиники и най-важното, което споделят е: „ какви са тези хора, това са извънземни?! Как могат 9 месеца да работят с тези скафандри и да не изгубят положителната дума, да не изгубят усмивката – по очите ви виждат, че се усмихвате. Това човешко отношение се реплицира от всички, които минаха през тези звена ", разяснява той при визитата си в Катедрата по инфекциозни заболявания.

" Поздравления за човещината, за духа на единение и дружност, които са извънредно рядко срещани в днешно време. През тези месеци на тествания вие показахте, че мислите един за различен, освен като сътрудници, само че и като другари. Благодаря за чудесната работа, която вършите. Весело посрещане на празниците, поисквам ви да сте живи и здрави вие и вашите фамилии, и още доста триумфи отсега нататък. Гордея се с вас ", обърна се генерал-майор Мутафчийски към сътрудниците си от първата линия в борбата с COVID-19.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР