Снимка Булфото, архивИва Митева смята, че е най-добре президентските избори

...
Снимка Булфото, архивИва Митева смята, че е най-добре президентските избори
Коментари Харесай

Ива Митева: Президентските избори да са през ноември и е по-добре да са две в едно

Снимка Булфото, списък

Ива Митева счита, че е най-добре президентските избори да са две в едно. 

Президентските избори ще са през ноември и от позиция на икономии е по-добре да са две в едно, в случай че не се сформира постоянно държавно управление. Това съобщи в Разград ръководителят на Народното събрание Ива Митева, представена от Българска телеграфна агенция.

В очакване на кого ще бъде връчен третият мандат тя показа, че съгласно нея ще е по-добре да го получи ПГ " Изправи се БГ! Ние идваме ".

Шансът за държавно управление с третия мандат бил под 1%, Има Такъв Народ губи поддръжка
Радев връчва третия мандат в петък, само че при кого ще отиде?
Актуализацията на бюджета се разисква съществено и задълбочено и ще мине на първо и второ гласоподаване по график, изясни тя.

" Друг е въпросът дали бюджетът ще бъде признат с тези параметри, с които е импортиран, тъй като както ние, по този начин и сътрудниците от " Демократична България " и Българска социалистическа партия, имат обструкции във връзка с обособени параметри ", разяснява тя.

Затова министрите са изготвили и обновена картина, на Консултативния съвет при президента са показали нова информация и нови данни, тъй че всичко ще бъде взето поради, като се работи интензивно по този въпрос, добави Митева.

Преизчисляването на пенсиите също би трябвало да се случи, само че изрично не по метода, по който е импортиран от Българска социалистическа партия, счита Митева Митева.

Според нея при преизчисляването всички пенсионери би трябвало да получат нарастване, а освен избран брой от тях.

Председателят на Народното събрание посочи, че това, което не приема, е популизмът.

" Да, доста е хубаво да се дават обещание доста пари, само че би трябвало да се вижда действителната картина ", сподели тя.

Затова апелът и молбата й към политиците - и към Народното събрание, и към президента, и към Министерския съвет, е да се спре с популизма и да стартира да се приказва за действителните дейности, които би трябвало да се извършат.

Според нея Народното събрание е почнал да работи добре, има обединяване към някакви параметри, по тази причина е обнадеждена, че актуализацията ще се случи.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР