Снимка Булфото, архивИнвестиция в безопасността. Влагат над 3.2 млн. лв.

...
Снимка Булфото, архивИнвестиция в безопасността. Влагат над 3.2 млн. лв.
Коментари Харесай

С над 3.2 млн. лв. ще оповестяват аварии в АЕЦ Козлодуй“

Снимка Булфото, списък

Инвестиция в сигурността. Влагат над 3.2 млн. лева с Данък добавена стойност в система за обявяване на спешни обстановки в АЕЦ " Козлодуй “, която ще би трябвало да направи компанията „ Монтажи Ко “ ЕООД.  Новата система за обявяване при пораждане на спешни обстановки се състои от високоговорители, атенюатори (регулатори на звук), свързващи кабели, микрофонни конзоли и централни устройства, написа Булнюз.

Тя е предопределена за здания на площадката на АЕЦ " Козлодуй " и за два обекта в град Козлодуй - общежитието и Дома на енергетиката. Предвиденото съоръжение като характерност и количество е утвърдено въз основа на калкулации със профилиран програмен продукт на производителя ТОА Corporstion – Япония, и Wenzel – Германия, и извършени действителни проби по място за вид помещение.

Вследствие на извършените проби на място и направени калкулации са реализирани оптимални стойности във връзка с звуково налягане и речева разбираемост според условията за стандарт – звукови системи за спешни обстановки, се сочи в документите към поръчката. Подадени за присъединяване в поръчката са били осем предложения. Избраният реализатор „ Монтажи Ко “ е оповестил, че ще употребява двама реализатори. „ Сателит 91С “ ООД ще дава отговор за доставката на съоръжение с дял 20% от цената на поръчката, а „ Дател “ ООД – с 2%.   

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР