Снимка Булфото, архивГробът на млада жена от врачанското село Алтимир

...
Снимка Булфото, архивГробът на млада жена от врачанското село Алтимир
Коментари Харесай

Потресаващо! Разкопаха гроба на млада жена във Врачанско

Снимка Булфото, списък

Гробът на млада жена от врачанското село Алтимир е бил брутално осквернен, научи организация BulNews. Ужасяващата подигравка е осъществена събота против неделя вечерта, като през вчерашния ден опечалените родственици са станали очевидци на кощунството. Към момента се знае, че гробът на 28-годишна локална жителка е разкопан, след което е заровен още веднъж.  Жената е умряла преди 10-ина дни. Хора от селото описват, че е била неработоспособен, а фамилията й не е заможно.

``
реклама

Била е заровена само със сребърно ланче, само че индивидът, който се е изгаврил с гроба, си е мислил, че е имала с повече полезности. Кметът на село Алтимир Благовест Благоев съобщи, че е покъртен от поругаването на гроба.  „ Някой е схванал, че има нещо заровено и го е търсил. Това не е мислене и не са дейности на естествен човек. Който го е направил очевидно има душевен проблеми.

Такъв човек няма място измежду жителите на село Алтимир. Това е нечовешко “, безапелационен е Благоев. След стремително следствие и работа по горещи следи от страна на криминалистите от Бяла Слатина причинителят на потресаващото поругаване е хванат. Той е мъж от същото село, а задачата на разкопаването на гроба била кражбата.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР