Снимка Булфото, архивДБ ще обяви следващата седмица дали подкрепя ИТН

...
Снимка Булфото, архивДБ ще обяви следващата седмица дали подкрепя ИТН
Коментари Харесай

Христо Иванов: ДБ ще обяви следващата седмица дали ще подкрепи предложеното от Има такъв народ правителство

Снимка Булфото, списък

Демократична България ще разгласи идната седмица дали поддържа Има Такъв Народ - държавното управление. 

ПГ " Демократична България " ще разгласи идната седмица дали ще поддържа препоръчаното от " ИТН " държавно управление. Това разгласи след съвещание на парламентарната група ръководителят й Христо Иванов, съобщи bTV. Той разяснява, че до идната сряда имат време за размишление, до тогава Иванов изясни, че чака мандатът да бъде върнат на президента, след което да бъде импортиран за разглеждане в Народното събрание, написа s

" Нямаме решение, тъй като ние сме демократична коалиция и би трябвало всички партии в своите органи да си вземат решение, а това ще отнеме време ", разяснява Иванов и добави, че упованията им са идната сряда проектокабинетът да бъде импортиран в Народното събрание.

Иванов сподели още, че следва полемика по оповестените имена за министри от проектокабинета, препоръчан от Има Такъв Народ. Относно номинирания за правосъден министър Момчил Иванов, Христо Иванов съобщи, че по време на съвещанието на парламентарната група са коментирали единствено постовете му във Facebook, в които се приказва за " майкопродавци ".

На въпрос по какъв начин го прави оценка, Христо Иванов съобщи: " Ще го оценим като част от целия пакет, който се предлага, дружно с крайното решение ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР