Снимка Булфото, архивДанъчните подпомагат бизнеса в пандемията. Над 64 милиона

...
Снимка Булфото, архивДанъчните подпомагат бизнеса в пандемията. Над 64 милиона
Коментари Харесай

Над 64 милиона лева отпуска НАП по програмата за оборотен капитал

Снимка Булфото, списък

Данъчните подкрепят бизнеса в пандемията. Над 64 милиона лв. заплати Национална агенция за приходите по програмата за поддръжка с оборотен капитал на 5 440 сдружения, наранени от противоепидемичните ограничения, оповестиха от приходната организация. Частично утвърждение са получили 3 компании, а отводи са постановени за 33 претенденти, които не са отговаряли на условията за отпущането на помощта, написа

Подкрепата с оборотен капитал на засегнатите от противоепидемичните ограничения бизнеси ще продължи през месец март, оповестяват от приходната организация. Одобрените претенденти ще получат съобщение от Национална агенция за приходите за присъединяване в процедурата при новите условия, одобрени от изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите. Те ще би трябвало да показват спомагателна информация за оборотите си за месеците февруари и март 2021 година, ако не са осъществявали активност поради въведените със заповед на здравния министър противоепидемични ограничения.

На всяка от фирмите, която е утвърдена на първата фаза на Програмата, ще бъде изпратено съобщение, като с него ще бъде подложен период от 7 работни, в който да се прибавят данните за оборотите за прекратените действия в интервала февруари и март 2021г.

Участието в новата процедура, без утвърждение на подадено заявление и изпратено съобщение от Национална агенция за приходите, не е допустимо, прецизират от приходната организация.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР