Снимка Булфото, архивАрестуваха мъж за домашно насилие във Варна, отправил

...
Снимка Булфото, архивАрестуваха мъж за домашно насилие във Варна, отправил
Коментари Харесай

Мъж заплаши половинката си с убийство, тя притеснена какво яде в ареста

Снимка Булфото, списък

Арестуваха мъж за домашно принуждение във Варна, отправил закани за ликвидиране към дамата, с която живее и нейните дъщери. От пресценъра на Министерство на вътрешните работи във Варна оповестиха за случай на домашно принуждение, сигнал за който е получен на 18 март, към 22:30 часа. 50-годишна жена е алармирала, че мъжът, с който живее е отправял закани както към нея, по този начин и към нейните дъщери – на 18 и на 24 години.

``
реклама

Любопитен факт е, че застрашената с ликвидиране жена е позвънила на идващия ден в полицията с искане той да се прибере вкъщи, като изразила терзание  към изискванията в ареста, където той краткотрайно е настанен. Попитала е с какво се храни насилникът, сподели за “Нова Варна ” представителят на Районна прокуратура – Варна прокурор Вяра Алексиева. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.  Според проверяващите прокурори до този миг в фамилията не е имало принуждение, не са подавани и тъжби. Мъжът е арестуван за период за 72  часа.Повдигнати са му обвинявания за опасност за ликвидиране в изискванията на домашно принуждение.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР