Снимка Булфото, архивСъс сигурност обсъждаме възможността ако не целият, поне

...
Снимка Булфото, архивСъс сигурност обсъждаме възможността ако не целият, поне
Коментари Харесай

Вигенин: Ако не всички, поне част от служебните министри да са редовни

Снимка Булфото, списък

" Със сигурност обсъждаме опцията в случай че не целият, най-малко част от министрите на служебния кабинет да станат част от един предстоящ кабинет. Но това е въпрос, който би трябвало да обсъдим с останалите сътрудници, на чиято поддръжка разчитаме, несъмнено, и с президента, който е назначил служебния кабинет.

Ако има поддръжка, ще разясняваме това и със служебните министри. Отсега е ясно, че някои от тях дадоха поръчка, че не желаят да продължат “, сподели заместник-председателят на Народното събрание Кристиян Вигенин в Би Ти Ви новините.

В идващите дни ще проведат диалози с трите обединения и на база на тях ще преценяват дали има опция за сформиране на държавно управление.

Вигенин добави, че Българска социалистическа партия ще направи всичко допустимо, с цел да образува кабинет и да откри единодушие сред обединенията на смяната, тъй като хората го чакат и това е виновната позиция.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР