Снимка bsp.bgНяма да осигуряваме мнозинство за престъпните закони, които се

...
Снимка bsp.bgНяма да осигуряваме мнозинство за престъпните закони, които се
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма да осигуряваме мнозинство за престъпните закони

Снимка bsp.bg

Няма да осигуряваме болшинство за незаконните закони, които се канят ръководещите да одобряват. Това сподели ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия и претендент за ръководител на левицата Корнелия Нинова пред публицисти, представена от организация.

" Очевидно ръководещите нямат болшинство. Не могат да си съберат болшинството, с цел да стартира съвещанието ", сподели още Нинова. Корнелия Нинова в Русе: Българска социалистическа партия е поръчител за сигурност и непоклатимост “Съвсем закономерно е да избухне националното неодобрение. Неадекватните реакции на властта задълбочават рецесията. Осъждаме експанзията... Прочети повече " Сутринта единствената ни цел е да подсигуряваме машинното гласоподаване. Ще се записваме единствено тогава, когато се одобряват тези текстове. Няма да осигуряваме болшинство за незаконните закони, които се канят да одобряват.

Не можем да легитимираме това болшинство. Да си обезпечат болшинство. Те ръководят страната ", посочи още Нинова.  Тя попита по какъв начин тъкмо да се управлява изпълнителната власт посредством парламентарен надзор. " Единственият виновен в изпълнителната власт се споделя Бойко Борисов. За 4 години не си припомням да е пристигнал да отговори на един наш въпрос. Така че и това нещо става бутафорно към този момент ", сподели още Нинова. Корнелия Нинова регистрира, че министър председателят не е идвал на бюджет и при промяна на министри, нито на разкриване на сезон. " За него Народното събрание не съществува. Част от казуса е това ", посочи още тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР