Снимка Бойко БорисовБойко Борисов поздрави хърватите и техния премиер заради

...
Снимка Бойко БорисовБойко Борисов поздрави хърватите и техния премиер заради
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Хърватия може да започне да сече евро монети, поздравявам техния премиер

Снимка Бойко Борисов

Бойко Борисов поздрави хърватите и техния министър председател поради еврото посредством фейсбук пост:

" Хърватия може да стартира да сече евро монети, откакто в петък централната й банка и Европейската комисия подписаха Меморандум за съгласие, конкретизиращ по какъв начин ще става производството им, когато получи позволение да се причисли към Еврозоната.
Поздравявам Хърватия и нейния министър председател - моя другар Андрей Пленкович, че за разлика от нас, са все по-близо до присъединението към еврото, което се чака да стане от 1 януари 2023 година Напомням, че София и Загреб влязохме по едно и също време в чакалната на Еврозоната - Механизма на обменните курсове (ERM II) на 10 юли 2020 година  
Докато в България се размахва юмрукът и омразата на политическия съперник се издига в фетиш, съседите ни ще не престават да се развиват и да живеят по-добре от нас. Ето за какво, в случай че желаеме България да се върне в естествения си темп на развиване, би трябвало дружно да покажем, че сме по-силни от хаоса. Да не позволяваме повече България да продължава да губи и време, и благоприятни условия. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР