Снимка БлицАнгелина Динева – майката на убитата Милена, не издържа

...
Снимка БлицАнгелина Динева – майката на убитата Милена, не издържа
Коментари Харесай

Годеникът и убиец на красивата Милена призна току-що как я е пробол: Ножът беше много остър и влезе целия

Снимка Блиц

Ангелина Динева – майката на убитата Милена, не устоя да гледа следствения опит, който тече към този момент повече от половин час в правосъдна зала. През цялото време почернената жена ридаеше. Тя излезе от залата и продължи да плаче,  споделя Блиц. 

``
реклама

В следствения опит видео демонстрира по какъв начин годеникът на Милена – Илиян Рангелов, прави цялостни признания по какъв начин е умъртвил момичето.

Във видеото, което е правено малко след убийството той споделя: „ Когато се прибрах Милена си беше легнала. Аз вървях до банята. Легнах и аз. Заспал съм. После я чух по какъв начин става и се облича и ми сподели: „ Боклук замърсен, прибра се най-сетне? Един ден ще останеш самичък “. После излезе. Аз се облякох, нахлузих чехли и я настигнах по улицата. Бях взел от кухнята нож. Хванах я за рамото и я попитах „ Я кажи по какъв начин ще остана самичък? “. Прободох я леко, желаех единствено да я сплаша, само че ножът беше доста изострен и влезе целия. Аз желаех единствено да я уплаша, само че тя стартира да се свлича, а аз изпаднаха в потрес и потеглих да тичам без да се обръщам “.

През цялото време до момента в който гледаше видеото Илиян не трепна. Нито един път не погледна почерненото семейство, нито пък личните му родственици, макар, че за него стоеше татко му и ридаеше.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР