СНИМКА Би Би СиГоденикът на Юлия Скрипал, която заедно с

...
СНИМКА Би Би СиГоденикът на Юлия Скрипал, която заедно с
Коментари Харесай

The Times: Годеникът на Юлия Скрипал е свързан с руските тайни служби

СНИМКА Би Би Си
Годеникът на Юлия Скрипал, която дружно с татко си беше отровена на 4 март в Солсбъри е обвързван с съветските секрети служби, написа английският вестник The Times, представен от Фокус.
Според изданието Степан Викеев, на 30 години, се укрива след нападението против семейство Скрипал. Той не дава отговор на позвъняванията на Юлия Скрипал, която се пробва да се свърже с него след изписването й от болничното заведение и е изтрил всички свои сметки в обществените мрежи.
За него се допуска, че работи в Института за модерни проблеми в сигурността, основана в Москва организация, за която се допуска, че е обвързвана с съветските секрети служби. Института се оглавява от майка му, която през 2008 година е наградена за заслуги към съветската страна. Според изданието тя не одобрявала връзката им, само че постоянно е гостувала в жилището им в Москва.
Съсед е споделил за вестник „ Московский комсомолец “, че те постоянно усърдно заключвали вратата на стълбището, сякаш се страхували от нещо, прибавя Агенция Фокус.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР