Снимка: БГНЕСПредставители на ГЕРБ-СДС, Продължаваме Промяната“ и ДПС дойдоха на

...
Снимка: БГНЕСПредставители на ГЕРБ-СДС, Продължаваме Промяната“ и ДПС дойдоха на
Коментари Харесай

„Демократична България“ не отиде на срещата на БСП за бюджета, „Продължаваме промяната“ беше там

Снимка: БГНЕС
Представители на ГЕРБ-СДС, „ Продължаваме Промяната “ и Движение за права и свободи пристигнаха на срещата, инициирана от „ Българска социалистическа партия за България “, на която се целеше да бъде разискван бюджета за идната година. От „ Демократична България “, „ Възраждане “ и „ Български напредък “ не участват на диалозите.

Лидерът на „ Български напредък “ Стефан Янев разяснява пред публицисти в Народното събрание, че сега е малко авансово и няма да е дейно да се водят диалози за бюджета, съобщи Българска телеграфна агенция.. Той сподели, че в този момент е завършил среща с работодателски организации, само че няма да остане за тази, инициирана от Българска социалистическа партия, тъй като „ когато се гледа бюджетът за идната година, най-хубавият принцип е да го приема този, който ще го извършва “.

Преди началото на срещата по самодейност на левицата водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява, че отсъствието на три от политическите сили е тяхно решение. Тя уточни, че без значение дали ще има или не държавно управление, бюджетът би трябвало бъде признат.

Венко Сабрутев от „ Продължаваме промяната “ разяснява, че на срещата следва да чуят кои ще са политиките, които другите партии ще водят. „ Очаквам да забележим какво всички ще показват, ние ще бъдем градивна съпротива “, сподели той и добави, че ще показват „ топ 16-те политики на „ Продължаваме промяната “.

Редно е да се означи, че въпросната среща наподобява повече като реклама и проява на угриженост, в сравнение с като опция за задълбочени разисквания и взимане на решения.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР