Снимка БГНЕС архивКитайска делегация пристигна за VII Московска конференция по

...
Снимка БГНЕС архивКитайска делегация пристигна за VII Московска конференция по
Коментари Харесай

Новият военен министър на Китай: Първата ми визита е в Русия, за да покажем на американците тесните отношения между Москва и Пекин

Снимка БГНЕС списък
Китайска делегация дойде за VII Московска конференция по интернационална сигурност. Групата се оглавява от новия министър на защитата на Китай военачалник – полковник Вей Фенхе, предава РИА Новости, представена от Фокус.
Той благодари на своя съветски сътрудник Сергей Шойгу за топлия банкет и описа, че неговата първа интернационална аудиенция в ролята на боен министър е в Русия, „ с цел да покаже на света високото равнище на развиване на нашите двустранни връзки и твърдата решителност на нашите Въоръжени сили да укрепват стратегическото взаимоотношение посред ни “, съобщи Фенхе.
Генерал-полковникът акцентира, че делегацията е пристигнала в Русия, с цел да й помогне в организацията на конференция, както и с цел да се покаже на американците какъв брой тесни са връзките сред армиите на Русия и Китай, „ изключително в развилата се обстановка “.
„ Дойдохме, с цел да ви подкрепим... Китайската страна е подготвена да изрази нашата остра угриженост и единна позиция по значимата интернационална проблематика и на интернационалните площадки “, заключи китайският боен министър.
На собствен ред Сергей Шойгу означи, че връзките сред двете страни са минали на невиждано високо равнище и стават все по-голям фактор в обезпечаването на мира и интернационалната непоклатимост.
VII Московска конференция по интернационална сигурност ще се организира на 4-5 април.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР