Снимка: архивБившият президент на САЩ Доналд Тръмп говори за добрите

...
Снимка: архивБившият президент на САЩ Доналд Тръмп говори за добрите
Коментари Харесай

Тръмп: Виктор Орбан е умен, брилянтен човек, разбирам се с Путин, защото има ядрени оръжия

Снимка: списък

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп приказва за положителните връзки с съветския водач Владимир Путин и китайския президент Си Дзинпин. Освен това любимецът за номинацията на Републиканската партия в изявление за журналиста Шон Ханити по телевизионния канал Fox News назова унгарския министър председател Виктор Орбан " доста почитан и интелигентен човек, брилянтен ", отбелязва " Фокус ". 

" Разбирах се с Путин. Знаете ли, добре е да се разбираме с хора като Путин… Имах диалози с ръководителя Си, имам страхотни връзки “, съобщи някогашният президент на Съединени американски щати. 

По думите му, " добре е да се разбираш с хора, които имат мощни нуклеарни оръжия ". Той също по този начин разясни, че по едно време Виктор Орбан е предложил " да се върне Тръмп ". 

" Умен човек, брилянтен човек, доста почитан ", съобщи американският политик за унгарския министър-председател. 

По-рано Доналд Тръмп предизвести, че светът в никакъв случай не е бил толкоз покрай началото на Третата международна война. Според него Съединените щати при президента Джо Байдън са се трансформирали в слаба и неефективна страна. Мнението на американците не се взема поради, добави политикът. 

Тръмп също по този начин съобщи, че всеки президент на Съединените американски щати би трябвало да има цялостен имунитет, без който би било " невероятно да действа обикновено ", написа CNN. 

" Президентът на Съединени американски щати би трябвало да има цялостен имунитет, без който би било невероятно да действа обикновено. Всяка неточност, даже и доброжелателна, ще бъде посрещната с обвинявания от опозиционната партия в края на мандата ", написа Тръмп в обществената си мрежа TruthSocial. 

По думите му американският президент " даже когато пресича границата " би трябвало да има цялостен имунитет.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР