Снимка: Алексей Навални, фейсбукЗадържан през януари след завръщането си от

...
Снимка: Алексей Навални, фейсбукЗадържан през януари след завръщането си от
Коментари Харесай

Навални е преместен в наказателната колония в Покров

Снимка: Алексей Навални, фейсбук

Задържан през януари след завръщането си от Германия, където се възстановяваше от хипотетично отравяне, за което упреква Кремъл, Навални беше наказан на две години и половина затвор по дело за машинация от 2014 година, което той дефинира като политически стимулирано.

Руският опозиционер Алексей Навални бе върнат в наказателната колония, където излежава своята присъда, от затворническата болница, където бе под лекарско наблюдаване след гладната си стачка, съобщи Франс прес, като се базира на управляващите и на негови близки.

" Блогърът Навални бе изместен в наказателната колония в Покров ", заяви представител на Федералната работа за осъществяване на наказванията (ФСИН), представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Информацията беше доказана малко по-късно в Туитър от екипа от сподвижници на опозиционера.

Според организация РИА Новости Навални е взел участие посредством видеоконферентна връзка от наказателната колония в правосъдно съвещание, на което е била прегледана една от жалбите му против затворническата администрация, която той упреква, че " цензурира " получаваните от него вестници.

Опозиционерът е отдръпнал този собствен иск, оповестиха съветски организации.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР