Снимах видеото, защото бях сам, слънцето щеше да залезе скоро,

...
Снимах видеото, защото бях сам, слънцето щеше да залезе скоро,
Коментари Харесай

Министърът на културата за клипа: Бях под влияние на две неща

Снимах видеото, тъй като бях самичък, слънцето щеше да залезе скоро, взех решение да се насладя на последните лъчи и да благодаря на всички, които ме поздравиха преди седмица. Това сподели министърът на културата Атанас Атанасов в предаването " 120 минути " по Би Ти Ви. Той изясни, че в никакъв случай не е приемал нито алкохол, нито опиати и даже не е имало почерпка за рождения му ден.

" Няма да си подам оставката, другото към този момент съм го споделил. Това видео не беше инцидентно, беше доста умишлено снимано.Съжалявам, в случай че съм провокирал отрицателни страсти, това не беше задачата. Целта беше да направя тест, да привлека внимание, тъй като имам да споделям доста неща. Да се обърна към хората по мой си метод и този тест проработи ", сподели още Атанасов.

Той изясни, че не е употребил персоналния си профил във фейсбук, откогато е станал министър на културата, тъй като това е доста отговорно. Но е решил да се обърне директно към хората, а не посредством медиите. " Истинската вест от петък беше, че 30.4 млн лв. са във фонд " Култура ". Радвам се, че в този момент хората гледат към културата ", добави министъра.

Той сподели, че новината за средствата е получила единствено 12 споделяния в обществената мрежа и никой не е обърнал внимание, както и на другата вест, че са отделени 1 млн лв. особено за филми на детска тема.

" Единственият метод да се оправим с тази борба е да обърнем прожекторите кум нас ", сподели Атанасов. В идващото видео, което той ще разгласява в профила си във фейсбук, ще бъде за детайлности за Национален фонд " Култура ", само че ще намерения дали да го снима още веднъж до прозореца.

" Бях под въздействие на две неща, възприятие на признателност, което ме кара да приказвам постепенно, постоянно е по този начин, и напълно естествената отмалялост в петък вечер в 7:30. Атанасов не даде оценка за над стоте дни в работа на кабинета, само че акцентира, че желаят да се случват доста повече неща в ресора му. " Имам по-ясна престава къде се намирам и по какъв начин би трябвало да се трансформират нещата ", сподели министърът.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР