Снежна топка в главата постави точката на тържественото слово на

...
Снежна топка в главата постави точката на тържественото слово на
Коментари Харесай

Снежни топки по премиера на Шипка

Снежна топка в главата сложи точката на тържественото слово на премиера Кирил Петков на Шипка . Той беше мощно освиркван от русофили и деятели на „ Възраждане “, до момента в който призоваваше за единение.

Един от охранителите на премиера съумя да отклони част от летата топка преди да уцели министър-председателя, който залегна, с цел да се прикрие. Видимо нервиран от случилото се, Петков въпреки всичко избра да не го разяснява пред публицисти.

„ Стига сме се делили на разнообразни групи, време е кажем, че България е единна, че всички сме българи и всички почитаме националния празник на България. Всеки, който желае да направи разделяне през днешния ден на националния празник, не работи в интереса на нашата страна “, акцентира в словото си министър председателят, което съвсем не си чу, поради виковете "оставка ".

„ Скъпи сънародници, през 1878 година, 3 март, за какво са се били нашите предшественици, за какво са си дали живота опълченците на Шипка, за какво са си дали живота съветски воини, украински воини, финландски воини, с цел да бъдем свободни, да бъдем самостоятелни, да имаме България единена. Време е да кажем, че България е над всичко. Честит празник, българи! “, съобщи още Петков.

Според него през днешния ден политическите лозунги нямат място. Още преди да дойдат формалните лица един от присъстващите хвърли знамето на Европейския съюз на земята.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР