Снежна буря връхлетя вчера Тексас, Луизиана и Мисисипи, след което

...
Снежна буря връхлетя вчера Тексас, Луизиана и Мисисипи, след което
Коментари Харесай

Снежна буря затрупа южните щати на САЩ

Снежна стихия връхлетя през вчерашния ден Тексас, Луизиана и Мисисипи, след което през днешния ден се трансферира към Алабама и Тенеси, затрупвайки тези щати с дебела снежна завивка, като принуди някои учебни заведения и държавни служби да затворят и даде опция на деца и възрастни да играят на открито, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Близо 15 сантиметра сняг натрупа в елементи от Тексас, заяви нощес националната метеорологична работа в Хюстън. В резултат на снеговалежа имаше мокри пътища и спирания на електрозахранването, само че някои фамилии се възползваха от случая да се позабавляват в снежното време в региони като Остин и Колидж Стейшън.

Снежната стихия се трансферира към Луизиана и Мисисипи през нощта, а щатската полиция в Луизиана издаде предизвестие да се заобикалят пътувания.

Повече от 100 000 души в Тексас и над 45 000 в Луизиана останаха без ток рано тази заран, съгласно уеб страницата на локалната електрическа компания poweroutage.us.

Учебните занятия в някои учебни заведения в засегнатите региони бяха прекратени, отсрочени или минаха към отдалечена форма на образование, оповестяват локални медии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР