Снежана Макавеева си остава голямата любов на Мариан Вълев-Куката
Но актьорът

...
Снежана Макавеева си остава голямата любов на Мариан Вълев-Куката
<br
>Но актьорът
Коментари Харесай

Мариан Вълев изритал Снежана Макавеева заради мръснишки чат!

Снежана Макавеева си остава огромната обич на Мариан Вълев-Куката

Но артистът и  режисьор изрита колежката си трайно от леглото и сърцето си преди 10 лета. Причината е брутална-изневяра. Той хванал разкрепостената русокоска да си чати много провокативно и мръснишки с мъже по телефона.

Популярният артист буен, че обичаната му си прави спогодба с други мъже зад тила му. Въпреки че ги делели 22 лета в интерес на Мариан, той бил неотстъпчив.Любовта им пламва на снимачната площадка на „ Под прикритие “.Тя е буйна, бурна, с раздели, събирания и чутовни кавги.

Куката прости аферата на Снежана със притежател на заведение. Но откакто хваща секс чатовете й с други мачовци, бий й шута дефинитивно.

Снежана Макавеева не е от кротките. Скандалите я следват по петите. С опиати, истории с дами,алкохол. Дори има досие в Милано, където след разгулен запой с компания, вършее в центъра. Следва бърза процедура за вандализъм и кражба, само че защото е малолетна, отървава пандиза и е депортирана в България.

Куката също не е „ цвете за мирисане “. Мариан Вълев-Куката обича да се разнообразява с разнообразни дами. Участва и в оргии, дружно със Снежана.

А актрисата влиза в „ Сървайвър “, с цел да подсети на себе си на продуцентите, шушукат злите езици.

Източник: Лупа.бг

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР