Снайперисти, барети и следови кучета на Гранична полиция се включиха

...
Снайперисти, барети и следови кучета на Гранична полиция се включиха
Коментари Харесай

Снайперисти, барети и кучета се включиха в акцията в Сърница

Снайперисти, барети и следови кучета на Гранична полиция се включиха в издирването на тежко въоръженият и извънредно рисков Бейсим Салиф.

По-рано ви съобщихме, че 54-годишният мъж е стрелял по свои съседи в понеделник вечерта в село Сърница, община Минерални бани. 17 часа продължава акцията по издирването на Салим, който е престъпно проявен и има пристрастености към обири и потребление на взривни субстанции.

Цялото село Сърница, което се намира на към 20 км от Хасково е блокирано от служители на реда, жандармеристи и специфични полицейски елементи. В акцията се включиха и следови кучета на Гранична полиция, както и снайперисти. Бейсим Салим се укрива в гората. Информацията, че се е барикадирал в къща беше публично опровергана от шефа на полицията в Хасково Венцислав Кирчев. Над 150 униформени вземат участие в блокадата и издирването. На път е и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Регистриран е за обири и нелегално владеене на взривни субстанции. Според съседи бил “луда глава и скандалджия ". Като юноша избягал от казармата и военните го търсели с дни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР