Snapсъкращава 20% от работната си сила, което се равнява на

...
Snapсъкращава 20% от работната си сила, което се равнява на
Коментари Харесай

Snap ще съкрати 20% от персонала си

Snapсъкращава 20% от работната си мощ, което се равнява на над 1000 чиновници, спореддоклад,публикуван във вторник от Verge.

Съкращенията ще стартират в сряда, се споделя в отчета, и ще обиден избрани отдели, в това число хардуер и артикули за разработчици.

Snap имаше сложна година, като в последно време компаниятазагуби доходи през второто тримесечие.В писмото си за вложителите за второто тримесечие на 21 юли Snap сподели, че няма да даде насоки за настоящото си тримесечие и сподели, че „ видимостта в бъдещето остава необикновено предизвикателна “.

Акциите на Snap паднаха с повече от 25% в деня, в който регистрира облагите си за второто тримесечие.Разочароващите резултати на компанията дадоха подтик на вълна от обществени медийни компании, отчитащи неприятни резултати, цитирайки, наред с други аргументи, слаб пазар на онлайн реклама.

Компаниите за обществени медии упрекнаха за някои от проблемите си бизнеса, който понижава цифровата реклама заради слабата стопанска система.Освен това тези компании (бел ред. Фейсбук, Meta) споделиха, че актуализацията на поверителността от 2021 година на iOS на Apple е направила по-трудно за тях следенето на потребителите, като по този метод се е отразило отрицателно върху техните онлайн рекламни детайли.

По-рано през август Snapпрекратиразработката на своя дрон с летяща камера Pixy, разгласен за първи път през април.

Snap отхвърли да разяснява отчета.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР