Snap изглежда преминава през сериозна реорганизация, тъй като според The

...
Snap изглежда преминава през сериозна реорганизация, тъй като според The
Коментари Харесай

Snap съкращава броя на продуктовите си мениджъри

Snap наподобява минава през сериозна метаморфоза, защото съгласно The Information управлението на компанията е освободило „ съвсем 20 от своите продуктови мениджъри “. Съкращенията следват поредицата от напускания на чиновници и разбърквания на управителен постове през последните няколко месеца.

Представител на Snap е декларирал пред изданието, че крайните ограничения имат за цел да ускорят процеса по взимане на решения в компанията. Съкращенията също по този начин ще понижат нейните разноски, а средствата, планувани за тяхното покриване, по-късно биха могли да се употребяват за финансиране на „ съществени цели “.

В неотдавна оповестения си финансов доклад за третото тримесечие компанията показа, че приходите ѝ са се нараснали с 5% до 1,19 милиарда $ след две тримесечия на спад. Рекламният бизнес на Snap обаче към момента не се е възстановил, а управлението предизвести своите вложители, че рекламодателите всеобщо стопират акциите си в обществените мрежи заради настоящата обстановка в Близкия изток. Според Campaign редица водещи марки са забавили рекламните си действия в съвсем всички платформи заради възходящата дезинформация по отношение на войната сред Израел и Хамас.

Настоящите съкращения обаче не са директно свързани с нито един артикул на компанията, като не се оповестява за идно прекратяване на функционалности или оферти в нейното приложение Snapchat. Броят на засегнатите от решението чиновници също по този начин е доста по-малък по отношение на уволненията в компанията през предходната година, при които 1300 души изгубиха работата си. Тогава Snap трябваше да сложи на пауза създаването и поддръжката на част от своите артикули, игри и мини-приложения за известно време.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР