Снахата на Ахмед Доган – Памела, отпразнува 24-я си рожден

...
Снахата на Ахмед Доган – Памела, отпразнува 24-я си рожден
Коментари Харесай

Снахата на Ахмед Доган с бляскаво парти за РД, Сокола не я уважи

Снахата на Ахмед Доган – Памела, отпразнува 24-я си рожден ден с блестящо празненство, видя HotArena.
За събитието половинката на сина на Сокола бе заела специфична организация за декорация, която й спретна фон като за холивудска премиера. Арки с балони, вази с цветя, торти и кексчета с корони бяха единствено част от украшенията, които Памела вкара в дома на родителите си за персоналния си празник.

Поводът тя реши да означи не в безценен ресторант, а в фамилна конюнктура. Но не и в жилището, където живеят с Демир и 10-месечния им наследник Адмир. Вместо това тя избра дома на майка си и татко си. Гостите, за сметка на украсата, бяха нищожно количество. предложения за рождения ден на хубавицата получиха единствено роднините и най-близките й другари. Свекърът й обаче не я удостои персонално с наличието си. Въпреки това редица жестове от страна на Ахмед Доган демонстрираха, че той е удовлетворен от избора на сина си за снаха.
Памела бе измежду защитите посетители по случай скорошната 65-та годишнина на почетния ръководител на Движение за права и свободи, която се организира в Боянските сараи.

Освен това за посрещането на първородния си внук, Доган провежда грандиозно празненство с 15-минутна заря в чест на бебето и майка му.
Макар да е модифицирана хубавица с хиалурон в устните, Памела има висше обучение, а с дипломата от НСА се снабди по време на бременността си. Тя произлиза от семейство с огромни финансови благоприятни условия, само че упоритостите й за кариера в бизнеса несъмнено не са на напред във времето. Наскоро половинката на Демир Доган разгласи, че няма планове да стартира работа и се е посветила напълно на наследника им.
Тя хвърли и бомбата, че скоро в Сараите може да проплаче и второ бебе, тъй като тя и Демир имат проекти за още деца, предават от Ретро.

„ За мен, от женска позиция, фамилията е преди всичко. Искам да съм пълноценна за тях “, разгласи Памела и разсея слуховете, че с Демир са пред разлъка.
Припомняме, че снахата на Ахмед Доган подвигна завесата към себе си и фамилния си живот със сина на Сокола – Демир, и хвърли бомбата, че скоро в Сараите може да проплаче и второ бебе, разбра HotArena.
Хубавата Памела, която подари с първороден внук почетния ръководител на Движение за права и свободи през предишния декември, отговори на серия от персонални въпроси под формата на лексикон в обществените мрежи.
Запитана дали има желание да стартира скоро да работи, Памела показа: „ Имам много разновидности, само че към този момент си виждам бебчето, а и по принцип желаеме повече деца.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР