Сн. Plovdiv24.bg Вандали са потрошили всички каменни барбекюта в пловдивския

...
Сн. Plovdiv24.bg Вандали са потрошили всички каменни барбекюта в пловдивския
Коментари Харесай

Вегани потрошиха барбекюта в парк “Лаута“ и оставиха послания срещу месото


Сн. Plovdiv24.bg

Вандали са потрошили всички каменни барбекюта в пловдивския парк “Лаута “, оставяйки послания против потреблението на месо.

Кметът на регион “Тракия “ Костадин Димитров заяви, че в понеделник сутринта е получил сигнал по телефона от жители, които всяка заран се разхождат и спортуват в парка, че всички барбекюта в парка са унищожени.

На постаментите на разрушените до основи барбекюта с алена багра причинителите са оставили надписи, които гласят: “Месото е свирепост “, “Месото носи болежка “, “Месото е страдалчество “.

“Всичко приказва, че най-вероятно става въпрос за тенденциозен вандализъм. И трите барбекюта са изпочупени, като са употребявани принадлежности “, сподели районният кмет. Незабавно е сигнализирана полицията, а причинителите се търсят. В “Лаута “ има видеонаблюдение и сега се преглеждат записите от камерите.

“Надяваме се хората, унищожили публично имущество, да бъдат разкрити, с цел да си понесат отговорността и заплатят вредите “, съобщи кметът Костадин Димитров.

Той посочи, че барбекютата ще бъдат възобновени оптимално бързо. Димитров добави, че мястото е привлекателно за превозване на свободното време от поданици от целия град. През почивните дни на там се провеждат рождени дни, пикници и другарски срещи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР