Смятате ли, че е нормално родители и деца да си

...
Смятате ли, че е нормално родители и деца да си
Коментари Харесай

Да или Не: Трябва ли да целуваме детето по устните?

Смятате ли, че е обикновено родители и деца да си разменят целувка по устните? Или по-скоро е нещо, което не приемате?

Както е обикновено пред последните години, и в този случай полемиката е провокирана от изявления на известни персони в обществените мрежи. Дейвид и Виктория Бекъм неколкократно са споделяли фотоси, на които целуват щерка си Харпър по устните.

За едно това е напълно естествена демонстрация на фамилна непосредственост, до момента в който други го назовават прекрачване на граници и нехигиенична процедура. 

Вижте част от причините за и срещу това родители да целуват децата си по устните.

 Добави изложение
" Против " 1. Прекрачва граници
Според психолога Шарлот Резник устните и устата съставляват граница на детското тяло. Когато родителят целува детето той прекрачва тази граница, без малчуганът да е дал единодушие за това. Създава се процедура, че тази граница може да се минава без проблем.

 
2. Не е хигиенично
Всеки ортодонт ще ви каже, че в устата на човек има толкоз доста микроби, че е по-добре да не знаете. Целувайки детето, вие можете да придвижите микроби от своята уста в неговата посредством слюнката.

 
3. Детето може да стартира да целува други хора по същия метод
Децата не осъзнават интимността на. И може да пожелаят да целунат различен човек, мислейки си, че по този начин показват обичта и привързаността си. Ако въпреки всичко държите тази процедура да остане в фамилията ви, би трябвало да обясните на малчугана смисъла ѝ и че тя е неприложима отвън избран кръг от хора.

 Добави изложение

 
" За " 1. Няма потребност да робувате на общото мнение
Всяко нещо на този свят има своите последователи и съперници. Няма потребност да робувате на общото мнение. Само определяте какво е признато в фамилията ви и какво - не. След като знаете, че зад дейностите ви стоят единствено обвързаност и чиста любов, няма от какво да се притеснявате.

 
2. Демонстрация на непосредственост без аналог
Близостта ускорява връзката сред деца и родители. В това число влиза и физическата непосредственост. по устните може да е аналогът на език, който единствено вашето семейство владее.

 
Какво  вашето мнение? Одобрявате ли практиката родители да целуват децата си по устните и до каква възраст е задоволително това?
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР