Смятаната за първородна дъщеря на легендарния щангист Наим Сюлейманоглу -

...
Смятаната за първородна дъщеря на легендарния щангист Наим Сюлейманоглу -
Коментари Харесай

Отварят гроба на големия щангист Наим Сюлейманоглу

Смятаната за първородна щерка на именития щангист Наим Сюлейманоглу - Секаи Мори, дойде в Истанбул. Днес следва гробът на великия състезател да бъде отворен, предадоха турските медии.

Ексхумацията ще бъде направена, откакто преди този момент японката заведе дело за бащинство, а юристите й желаеха ДНК разбор. Майката на Секаи е японска журналистка. Двамата с Наим се срещат по време на Олимпиадата в Сеул през 1988 година.

След това японката идва да живее с Наим в Анкара, само че след раждането на Секаи майката и дъщерята се връщат в Япония. Според някои изказвания татко и щерка не са се виждали по-късно, а съгласно други - в даден интервал те общували, само че след това връзката им прекъснала, съобщи „ 24 Родопи “.

В изявление преди десетина години Сюлейманоглу бе споделил, че има четири дъщери - две от една майка, а другите две от разнообразни. Близки на Наим посредством турското посолство в Токио откриха следите на Секаи Мори в Япония. По техни данни японската щерка е завела дело за доказване на бащинството. В рамките на делото да бъде отворен гробът за ексхумация.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР