Смятаме картофите за нещо, което ни прави по-дебели, ала се

...
Смятаме картофите за нещо, което ни прави по-дебели, ала се
Коментари Харесай

Картофи срещу инсулт и за отслабване: какво да правим с времето в карантина - slava.bg

Смятаме картофите за нещо, което ни прави по-дебели, но се оказва, че бъркаме. Учените потвърждават, че тази обичайната за Европа и България обичана храна в действителност е супер потребна, в това число за намаляване, несъмнено, не в пържен с доста лой тип. Днешният ни лайфхак за прекарването на времето в карантина е отдаден точно на "земната ябълка ".

Наистина е изумително, само че съгласно учените количеството вода, което съдържа човешкият организъм, процентно е сходно с количеството вода в картофа. Вероятно поради това и има толкоз мощна изцяло естествена любовна връзка сред хората и картофите. На всичкото от горната страна, към този момент е потвърдено, че те се предлагат против инсулт, а значи правят работа и срещу ковид, който се твърди, че отключва ударите - мозъчния, само че също и сърдечния.

Този лайфхак идва тъкмо в точния момент, тъй като в интервала на предколедните пости, картофите са една доста настояща храна, която хем засища, хем дава отговор на строгите условия на наложения от православната черква хранителен режим за филтриране преди огромния християнски празник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР