Смятаме, че сега е моментът да предвидим съответните средства в

...
Смятаме, че сега е моментът да предвидим съответните средства в
Коментари Харесай

Деян Николов: Сега е моментът да предвидим средства в бюджета на София по отношение на сигурността

Смятаме, че в този момент е моментът да предвидим съответните средства в бюджета на София във връзка с сигурността. Имаме съответните оферти и са надяваме да се образува работна група, взаимно с общински съветници и представители на Столична дирекция на вътрешните работи. Това сподели общинският консултант от " Възраждане " Деян Николов на брифинг преди началото на изключителното съвещание на Столичния общински съвет (СОС), оповестява Българска телеграфна агенция. 

Николов уточни, че през последните дни в София има проблеми със сигурността и добави, че предходната седмица, откакто са се случили случаите, от " Възраждане " са поискали привикване на незабавна изключителна сесия на СОС, на която да бъдат поканени представители от Министерство на вътрешните работи, Столична дирекция на вътрешните работи, кметът на София и шефът по сигурността. Всички, които имат отношение по сигурността на София, добави той.

По думите на Николов след извършени срещи на " Възраждане " с министъра на вътрешните работи, шефовете на Столична дирекция на вътрешните работи и основния секретар на Министерство на вътрешните работи, са останали с убеждението, че избрани структури имат потребност от още средства. Надявам се да бъдем градивни, откакто изслушаме съответните виновни лица, които да кажат какви ограничения се взимат и да дадат информация от какво имат потребност, уточни Николов. 

Предложенията ни са за монтиране на камери за видеонаблюдение, настрана да се обезпечи и в допълнение осветяване. Искаме щата на общинска полиция да бъде повишен, да бъдат изпратени патрули в рисковите зони в София, също по този начин и увеличение на защитата на метростанциите, изясни общинският консултант от " Възраждане ". 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР