Смятам тази среща наистина за важна. И за мен тя

...
Смятам тази среща наистина за важна. И за мен тя
Коментари Харесай

Стефан Янев на лидерската среща: Призовавам за диалог, диалог и пак диалог

Смятам тази среща в действителност за значима. И за мен тя е закъсняла, само че по-добре да се организира по-късно, в сравнение с в никакъв случай. Всички приказваме за разговор, само че аз ще прибавя и думата взаиомодействие. Това е смисълът, за който сме тук в Народното събрание. 

Това съобщи ръководителят на партия " " по време на лидерската среща за третия мандат. На срещата участват още Корнелия Нинова, която е основател на срещата, Бойко Борисов и Мустафа Карадайъ. От Политическа партия, Демократична България и " Възраждане " още през вчерашния ден оповестиха, че няма да участват на срещата. 

" Искам да изкажа задоволството си, че назоваваме тази среща лидерска. Лидерите са тези, които водят и носят отговорност. Тук сме в полза на всички български жители. Без разговор и взаимоотношение няма по какъв начин да предложим решения. Едно от решенията е съставянето на държавно управление, с цел да се превъзмогнат множеството рецесии ", добави Янев. 

" Говорейки тук и извинявайки се по какъв начин не можем да намерим причини, с цел да съставим държавно управление, ние не оказваме помощ на хората. Трябва да намерим решения и причини. Трябва да намерим пресечна точка. От името на " " приветствам всички присъстващи и призовавам за разговор, разговор и отново разговор ", приключи Янев.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР