Смятам да вляза в политиката. Нуждаем се от нов политически

...
Смятам да вляза в политиката. Нуждаем се от нов политически
Коментари Харесай

Божков: Влизам в политиката, искам да сваля правителството на Борисов

 " Смятам да вляза в политиката. Нуждаем се от нов политически план. Властта би трябвало да бъде отнета от Борисов. "

Това споделя 63-годишният Васил Божков по телефона от Дубай, където той бе арестуван за малко и по-късно освободен, оповестява в собствен коментар електронното издание " Блумбърг ".

Обявен за един от най-богатите хора в Източна Европа, 63-годишният предприемач си е самоналожил заточение в Дубай от януари. Той чака решение за екстрадиция, откакто България го упрекна в 18 закононарушения, в това число опит за рушвет и четири случая на ликвидиране. Божков отхвърля непозволените дейности и упреква правителството  в изнудване, показва изданието и прибавя, че хазартният необут възнамерява да се върне в родината си, където да потвърди своята непорочност като смъкна държавното управление на Бойко Борисов.

Според   " Блумбърг "  шансовете на 63-годишния предприемач не наподобяват обещаващи, откакто се е трансформирал в цел на управляващите в " най-бедната и корумпирана страна в Източна Европа ". Въпреки това изказванията му идват в неуместен за Борисов миг, когато той се бори с следствията от ковид и чийто трети мандат е изтъкан от кавги и следствия на министри и членове на партията.

Васил Божков декларира пред, че се опасява от арест, в случай че се опита да се върне в България. Но в последна сметка желае да го направи.

" Мога да продължа по този начин няколкостотин години ", споделя той. " Но не ми харесва. Трябва да се върна вкъщи. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР