Смятам, че интересите на служителите ни и сега са защитени,

...
Смятам, че интересите на служителите ни и сега са защитени,
Коментари Харесай

Шефът на Мини Марица-изток: Интересите на служителите ще са защитени и след 2038 г.

Смятам, че ползите на чиновниците ни и в този момент са предпазени, и в бъдеще ще бъдат предпазени, като се подсигуряват техните работни места, като бъдат употребявани техните умения. Това сподели Илза Чинкова, изпълнителен шеф на " Мини Марица-изток " след среща на енергийния министър Румен Радев с шефове на ТЕЦ-овете. Според нея ще има надграждане в активността, нови високотехнологични планове, които ще дадат спомагателна опция за по-добри хонорари и по-добри условия на работа.

“А естественият ход на активността на мините – несъмнено, че тя не е безконечна, идва миг, в който стартират и затихващи процеси ", добави тя.

" 2038-а е напълно обозрима година, която даже съответствува с потребния живот, който е 2043 година, не би трябвало и няма да сътвори съществени усложнения. Естествено, това е въпрос на един общоприет проект, който ще бъде създаден, само че работата, в това число в процеса на затихване, е продължителна и тя ангажира съвсем напълно човешкия запас, който и сега работи в мините ", сподели Чинкова.

" Хората са обезпокоени от говоренето, от неясноти и разнопосочни говорения, надлежно и някакви упоритости, които може би има от избрани групи, които основават известни чувства за неустановеност, за неучтивост в информацията ”, показа Илза Чинкова. Тя обаче изясни, че затихващият развой е нескончаем - комплицирана технология и изисква от порядъка на 10-15 години. Сега сме 2023 година. 2038 година изцяло покрива този интервал на затихване.

Шефката на мините е безапелационна, че няма протестиращи, които да не идват на работа. “Това са хора, които или сега не са на промяна, в отпуск, нямаме хора, които своеволно се откъсват и нашата активност продължава, тя не е нарушена по никакъв метод, надлежно подсигуряваме сигурността на системата ”, успокои изпълнителната директорка
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР