Смятам, че господин Никола Минчев абсолютно в съответствие с правилника

...
Смятам, че господин Никола Минчев абсолютно в съответствие с правилника
Коментари Харесай

Решението за оставката на Никола Минчев е политическо: Кристиан Вигенин

" Смятам, че господин Никола Минчев безусловно в сходство с правилника и с решенията на Народното събрание не позволи ново гласоподаване по това дали да е закрито съвещанието, тъй че основанието, по което беше официално поискана тази оставка, в действителност е спазването на правилника и законите, тъй че всички си признаха, че на процедура решението за неговата оставка е политическо и то не е обвързвано с неговата работа ". Това разяснява в изявление за предаването " Преди всички " по стратегия " Хоризонт " Кристиан Вигенин, заместник-председател на Народното събрание:

 

" Дори съгласно правилника сходно искане за оставка на ръководителя, за премахване на ръководителя, може да се желае при систематични нарушавания. Новото болшинство реши брутално да се разправи с ръководителя и да се опита да обърне и правилника с хастара назад, с цел да покаже, че към този момент има други, които дефинират разпоредбите на играта ".

 

 

" Би трябвало господин Мирослав Иванов да управлява днешното съвещание в Народното събрание, защото в обстановката, в която сме от през вчерашния ден, краткотрайно председателството на Народното събрание се поема от заместник-председателя от най-голямата парламентарна група ", означи заместник-председателят на Народното събрание:

" В случая това е Мирослав Иванов от " Продължаваме промяната ". Той извършва тази функционалност до избирането на нов ръководител. Изборът на ръководител по устав би трябвало да се състои в 14-дневен период ".

 

" Няма да има повдигане на ветото, каквото и предложение да пристигна от Френското председателство ", безапелационен е заместник-председателят на Народното събрание.

 

 

Цялото изявление с Кристиан Вигенин можете да чуете от звуковия файл.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР