Смятам, че България се нуждае от новорождение - в момента

...
Смятам, че България се нуждае от новорождение - в момента
Коментари Харесай

Тръмп вдъхновил кандидатката за президент Цвета Кирилова

" Смятам, че България се нуждае от новорождение - сега се намираме в изключително фрапантен растеж на борба в българската държавност и разделяне сред политическите партии, както и междуинституционална борба ", съобщи Кирилова пред Българска национална телевизия.

Тя изясни, че това решение идва след години на оферти да взе участие в политическия живот - в това число като народен представител и евродепутат.

" Аз взех решение, че моята мощ е да остана тук и да бъда потребна на България. Тук, съгласно мен, е водещото ми място като човек, който има сериозна гражданска позиция, развивала съм много иницативи, към 300 до момента, с екипа, с който работихме през последните 10 години ", сподели Цвета Кирилова.

Според нея една добра колаборация сред институциите и с визията, която има за президентската институция, може да бъде реализиран сериозен баланс за добра и постоянна основа за развиването на България.

" В гояма степен аз се придържам към поддържането на националния интерес, към българските обичаи, към българските традиции и огромните дела, които ние всички би трябвало да пазиме. Смятам че ние би трябвало да имаме един по-сериозен мироглед за развиването на Бъгария, тъй като не можем да бъдем подчинени на непознати ползи ", съобщи Кирилова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР