Смяната на собствеността на Паметника на Съветската армия създава предпоставка

...
Смяната на собствеността на Паметника на Съветската армия създава предпоставка
Коментари Харесай

"Възраждане" няма да допусне преместването на Паметника на Съветската армия

Смяната на собствеността на Паметника на Съветската войска основава причина за неговото пренасяне. Всеизвестен факт е, че тематиката с паметника разединява българското общество и е една от най-силните разграничителни линии сред, от една страна, нашите сънародници, които държат да пазим и помним историческото си минало, и въпреки това - нашите сънародници, които са употребявани от политиците на посолството, конфигурирани в българския парламент, с цел да унищожат всички следи от българската история и да ни обезличат като нация.

С това за следващ път Посолството пробва да сътвори спор в българското общество и да провокира революция, която всички знаем, че няма морални задръжки и е жестока. Последователно и настойчиво отвъдокеанските господари на нашето марионетно държавно управление посредством неговите представители ни водят по украинския сюжет.

Осен това премахването на Паметника на Съветската войска нарушава конвенция сред България и Руската Федерация, съгласно която страните с обща история поемат ангажимент една към друга да опазват паметниците си. Опасността Това посягане над Паметника на Съветската войска да затвърди решението на Руската Федерация да разгласи България за вражеска страна е голяма.

Всички български жители, които желаят да запазим историята си и нашето историческо минало, могат да се свържат с нас от " Възраждане ", с цел да организираме взаимни наряди за запазване на паметника и попречване на неговото разглобяване.

За да не изпълним проекта на Посолството да ни вкара в революция, се обръщаме към всички наши сънародници да не влизат в конфликти и спорове с други наши сънародници, които са повлияни от фашистко-американската агитация и са за преместването на паметника.

С почитание,
Екипът на " Възраждане "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР