Смях и екшън предлага прогамата на Филмови нощи във Филипополис

...
Смях и екшън предлага прогамата на Филмови нощи във Филипополис
Коментари Харесай

Хитът „Голата истина за група Жигули“ на Филмовите нощи тази...

Смях и екшън предлага прогамата на Филмови нощи във Филипополис довечера. От 21:10 можем да гледаме изключителна прожекция на един от най-харесваните български филми в последните години – „ Голата истина за група Жигули “. Музикалната комедия ще ни забавлява и развълнува с историята за бунтарска група от 90-те, която след разпадането си се събира още веднъж 30 години по-късно. Очакват ни доста музикални, житейски и фамилни безредици на екрана, примесени с доста комизъм и прелестна рок музика.

В късния филм от 23:30 ще се срещнем с комиксовата история на известния воин G.I. Joe. Това е най-новият филм от известната поредност, който споделя историята на Змийски очи. Той един от най-обичаните от почитателите герои, който е част от истинската линия играчки, послужила за ентусиазъм за известния франчайз - включващ комикси, видео игри, анимационни сериали и игрални филми.



Филмови нощи във Филипополис продължава с прожекции всеки ден до 31 юли. Билетите за филмите са на цена от 7 лв., с понижение за учащи и пенсионери – 6 лв.. Те могат да се купят от касата на лятното кино „ Орфей “ след 19:30 часа или от LUCKY Дом на киното всеки ден след 16 часа. Резервации и онлайн продажба се вършат на уеб страницата boxoffice.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР