Смразяващ кръвта запис на разговор между терорист от Хамас“, който

...
Смразяващ кръвта запис на разговор между терорист от Хамас“, който
Коментари Харесай

Терорист от „Хамас“ към родителите си: Майко, убих 10 евреи! Синът ти е герой!

Смразяващ кръвта запис на диалог сред терорист от „ Хамас “, който изяснява на фамилията си в Газа по какъв начин е избил 10 евреи, бе пуснат по време на съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации във вторник.

Боецът на групировката е употребявал мобилното устройство на една от жертвите си по време на нападението от 7 октомври. Записът е извлечен от израелската войска.

В съвсем триминутния запис се чува по какъв начин терористът приказва с татко си, майка си и брат си. Хвали им се по какъв начин със личните си ръце е умъртвил евреите. От своя страна бащата хвали сина си с възторг, а майка му споделя, че би желала да бъде при него.

Разговорът е воден от терориста, който е избил група израелци в кибуц Мифласим, евентуално членове на едно и също семейство или съседи в сплотената общественост. В записа, който терористът е направил от телефона на една от жертвите си, разказва своите ужасяващи и брутални дейности против евреите.

Терорист: Здравей, баща. Тате, аз съм вътре в Мефалсим. Отвори WhatsApp незабавно и виж всички убити. Виж какъв брой убих със личните си ръце. Твоят наследник умъртви евреи.

Баща: Бог да те пази.

Терорист: Това е вътре в Мефалсим, баща. Говоря с вас от телефона на една еврейка. Убих я дружно със брачна половинка ѝ. Убих 10 със личните си ръце.

Баща:Бог е популярен!

Терорист: Отвори телефона си и виж какъв брой убих, баща. Отвори телефона си, звъня ти по WhatsApp.

Бащата плаче неясно

Терорист: Аз съм в Мефласим, баща. Убих 10. Десет! Десет със личните си ръце. Тяхната кръв е по ръцете ми, дано приказвам с мама.

Майка: О, синко, Бог да те пази.

Терорист: Убих 10 самичък, майко.

Баща: Нека Господ те върне вкъщи здрав.

Терорист: Татко, отвори си WhatsApp! Искам да ти се обадя онлайн от Мефалсим.

Майка: Иска ми се да бях там с теб.

Терорист: Майко, синът ти е воин. Аз бях първият, който влезе под управлението и благодарение на Аллах.

Брат: Махмуд, Махмуд. Къде си?

Терорист: Аз съм в Мефласим. Убих 10 евреи със личните си ръце.

Брат: Убил си 10?

Терорист: Да, убих 10, кълна се.

Брат: Върни се, върни се.

Терорист: Връщане? Няма връщане, това е победа или гибел. Ти съществено ли? Как ще се върна? Погледнете WhatsApp, погледнете телефона, погледнете всички убити.

Иначе „ Хамас “ към този момент освободи четирима заложници, които бяха взели след офанзивата на 7 октомври. Групировката пусна майка и щерка - американки, и две израелки.

Американските гражданки Джудит Раанан и щерка ѝ Натали бяха предадени на Израел на 20 октомври. Двете са били на посещаване при родственици в кибуца Нахал Оз в южната част на Израел, покрай Газа, когато терористите нахлули.

Военен представител на „ Хамас “ сподели в изказване, че двете американски заложнички са били освободени „ по филантропични съображения вследствие на посредничеството на Катар “.

Няколко дни по-късно групировката освободи други две дами – израелки. 85-годишната Йохевед Лифшиц беше пусната по здравословни аргументи, дружно със 79-годишната си другарка Нурит Купър. Въпреки кошмара, който е преживявала, дамата акцентира, че е получила всички нужни грижи, до момента в който е била в плен.

Бойци на " Хамас " пък са пробвали през нощта още веднъж да влязат от линията Газа в Израел и са били премахнати, заяви израелската войска.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР