Смолян. ПП ГЕРБ – Смолян почете 180-ата годишнина от рождението

...
Смолян. ПП ГЕРБ – Смолян почете 180-ата годишнина от рождението
Коментари Харесай

ГЕРБ - Смолян се поклони пред безсмъртния подвиг на Апостола на свободата Васил Левски

Смолян. Политическа партия ГЕРБ – Смолян уважи 180-ата годишнина от рождението на Апостола на свободата Васил Левски. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Тържественото честване събра десетки жители, които с минута безмълвие уважиха безсмъртното дело и живота на националния воин, дал живота си за освобождението на България. В знак на благодарност от името на народните представители доктор Даниела Дариткова и доктор Красимир Събев и партия ГЕРБ бяха поднесени венци пред паметника на Васил Левски. На церемонията участва зам.-областният шеф Адриан Петров и регионалният ръководител на МГЕРБ и общински консултант Ангел Безергянов.
Тържественото честване бе проведено от община Смолян, Общински комитет „ Васил Левски “ – град Смолян и ПМГ „ Васил Левски “.
В знак на респект към делото на Апостола на свободата бяха изпълнени патриотични песни и стихове от децата от ОДЗ “Слънце “ в регионалния град.
Директорът на музея Таня Марева разгласи имената на отличените 19 възпитаници и един преподавател, взели участие в състезанието за есе „ Дела трябват, а не думи… “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР