Смолян е домакин на регионален дискусионен форум на Европейския парламент.

...
Смолян е домакин на регионален дискусионен форум на Европейския парламент.
Коментари Харесай

Смолян е домакин на регионален дискусионен форум на Европейския парламент

Смолян е хазаин на районен спорен конгрес на Европейския парламент. " Целенасочена поддръжка за планинските райони - благоприятни условия и проблеми ", е тематиката на полемиката. В нея ще вземат участие евродепутатите Владимир Уручев и Момчил Неков.

Темите на панелната полемика включват: увеличение на опциите за резистентен занаят в планинските райони, предпочитани браншове или диверсификация на стопанските действия, стимулиране на предприемачеството и външни вложения, провокации, както и изгодите от въвеждането на термин за качество " планински артикул ", сполучливи практики за противопоставяне на демографските проблеми и обезлюдяването.

Събитието ще бъде намерено от Теодор Стойчев, началник на Бюрото на Екологичен потенциал в България. Присъстващите в Сесийната зала на общината ще имат опция да зададат въпроси към евродепутатите. Форумът в Смолян включва и поредност от разнообразни прояви - фотографска галерия за 30-годишнината на премията " Сахаров ", прожекция на носителя на премията за кино ЛУКС филм " Тони Ердман ", както и съревнование по програмата " Евроскола ". /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР