Сметките са качени на сайта и в касите на топлофикацията

...
Сметките са качени на сайта и в касите на топлофикацията
Коментари Харесай

След Броени Дни Почти Всички Българи Ще Получат Това Писмо В Пощенската Си Кутия И Ще Се Хванат За Главите! Колосални Сметки За

Сметките са качени на уеб страницата и в касите на топлофикацията и към този момент могат да се заплащат. Няма обаче напор от искащи да заплащат консуматори, както в предходните месеци, когато се образуваха опашки.

На гишето за информация хора питаха за какво сметката им е извънредно висока. 164,57 лв. дължи домакинство за отопление и топла вода през март за двустаен тухлен в " Лозенец ", до момента в който през февруари за същото жилище фактурата е за 114,13 лв.. Само за сградна апаратура и топла вода в панелка в жк " Люлин ", клиентът ще заплати с 32% повече, в сравнение с за предния месец. За март сметката му е 47,52 лв. при 33 лв. за февруари. Средната месечна температура през март е била плюс 6 градуса, а през февруари плюс 1,9 градуса.

Няма смяна в цената на топлинната сила, само че февруари е бил 28 дни, до момента в който март е по-дълъг - 31 дни. Корекционният коефициент на сметката тази година е по-висок. Потребена е повече сила - 527 607 мвт, а през март 2017 - 368 790 мвт, обясниха от топлофикация.

Междувременно топлинният счетоводител " Техем " оповестиха, че са открили близо 4500 уреди с минал период, повреди и нарушавания при направените изключителни инспекции до края на март. Собствениците им са застрашени със наказания и високи изравнителни сметки, в случай че не отстранят нарушаванията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР