Сметка от близо половин милион турски лири (50 888 долара),

...
Сметка от близо половин милион турски лири (50 888 долара),
Коментари Харесай

Сензационна сметка от половин милион турски лири удиви света

Сметка от близо половин милион турски лири (50 888 долара), поискана от четирима посетители, които посетили елитния ресторант на световноизвестния турски готвач Нусрет Гьокче в Лондон, провокира сензация в обществените медии.

Хората реагираха на фактурата, казвайки: „ Вечерята в Лондон в Нусрет е по-скъпа от полет и посещаване в ресторант Нусрет в Истанбул.

Според фотографията на сметката, качена в интернет, четирима души, чиято идентичност не е разкрита, са яли позлатени меса и турски саралии и са пили три бутилки скъпи виновност Petrus.

В края на вечерята ресторантът им таксува 37 023 паунда, както от тях 4800 паунда, са единствено цена на услугата.

Някои консуматори на обществените медии опазиха притежателите на ресторанта, казвайки: „ Nusret London " е скъпо и първокласно място “ и „ тези, който отварят виновност Petrus, не би трябвало да се оплаква от цените “.

Но мнозина се опълчиха на този казус, казвайки: „ Това е кражба “ и „ това е резултат от това, че сте богати и желаете да си харчите парите безумно “.


Гьокче е турски ресторантьор, чиято техника на подготвяне и подправяне на месо се трансформира в интернет феномен през януари 2017 година

Нусрет Гьокче е роден на 9 август 1983 година, в турския град Ерзурум. Той е известен с прякора „ Salt Bae “, безусловно „ човек със сол “, заради неповторимата си техника на напръскване със сол.

Той е турски месар, готвач и ресторантьор, който има верига заведения за хранене Нуср-Ет, което е игра на думи с неговото име и турската дума Et, „ месо “.

Досега той има общо 15 ресторанта: четири в Турция, пет в Съединени американски щати, два в Обединените арабски емирства и по един в Гърция, Обединеното кралство, Катар и Саудитска Арабия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР