Смъртта на принцесата отприщи лавина от конспирации и разкри мрачни

...
Смъртта на принцесата отприщи лавина от конспирации и разкри мрачни
Коментари Харесай

Слугите проговориха: Шест невероятни истории за Даяна

Смъртта на принцесата отприщи лавина от конспирации и разкри мрачни секрети на кралското семейство
 

Осветената Айфелова кула на фона на нощното небе евентуално е едно от последните неща, което е видяла принцеса Даяна, смъртно ранена и заклещена в смачкания мерцедес. Спасители трескаво се пробват да я окажат първа помощ, до момента в който техни сътрудници режат металния покрив на колата. В колата, тръгнала от хотел " Риц ", пътуват четирима - водачът и телохранителят начело и принцесата и приятелят й Доди ал Файед на задните седалки. Зад тях, неразбираемо на какво разстояние, се движат папараци на мотоциклети и евентуално в два автомобила.
-->
Секунди по-късно се чува мощен тропот, съгласно очевидци е прозвучал като детонация. След това в тихата нощ се чува единствено непрестанния тон от клаксона, притиснат от тялото на водача. После - щракането от " спусъците " на фотоапаратите, написа АП. Даяна кърви щедро от гръдния панер, когато е докарана в болница дружно с телохранителя. Скоро по-късно получава сърдечен удар. Лекарите се пробват да я върнат към живот с двучасов сърдечен масаж. Не съумяват. В 4 часа на 31 август Даяна е оповестена за мъртва.

Но гибелта й освен не поставя точка, а отприщва проливен дъжд от разкрития на мрачните секрети на кралското семейство.

Всички питат за какво се стигна до разрива сред красивата и срамежлива 20-годишна госпожица и престолонаследника Чарлз, които си споделиха " да " на 29 юли 1981 година пред очите на целия свят. Клюки, клюки и всевъзможни " разкрития " на хора от двореца, анализатори, наблюдаващи, публицисти и прочие трансформират историята на живота й в приказка за нещастната принцеса, затворена в мрачна кула и оставена сама против злите сили. Преди няколко години със свои тълкования на събитията в общия хор се включи и синът й Хари - 12-годишен по време на гибелта й, който загубата на майката е белязала най-силно. Кое от всичко разказано е истина и кое - пресилване или откровена неистина - надали в миналото ще разберем. Още повече, че някои от участниците в тази покруса към този момент не са сред живите. Ето и някои от противоречивите истории за живота и гибелта на принцесата на народа:

1. Паднала преднамерено, с цел да получи внимание от Чарлз

Принцесата не е била щастлива даже и при започване на брака си с Чарлз. Подобна версия се тиражира в книгата с създател Том Куин, в която са събрани разкази на някогашни чиновници от двореца, а интервалът, който обгръща, е от кралица Мери до Меган Маркъл. Според очевидци, повишението на звук и крясъците със брачна половинка й са почнали още първия ден след сватбата. Освен кавги, другото е било безразличие. Даяна споделя пред журналиста Андрю Мортън, че от време на време даже е употребила ловкост, с цел да притегли вниманието на Чарлз. Например преднамерено паднала по време на бременността си с принц Уилям, с цел да получи състрадание от брачна половинка си.

2. " В брака сме трима "

Принцеса Даяна е била изцяло наясно с изневярата на Чарлз с лейди Камила Паркър Боулс, к която имат връзка още от 70-те години. В изявление по-късно Лейди Ди споделя: " Бяхме трима в този брак, тъй че беше малко пренаселено ". Бившият офицер от кралската отбрана Кен Уорф, който е бил част от екипа по сигурността на Даяна в продължение на 6 години, разкрива момента, в който кралските особи схващат, че краят на брака им е близо. Уорф си спомня по какъв начин Даяна и Чарлз участвали на празненство, проведено от сестрата на Камила: " Даяна нямаше особени другарства на това празненство и когато пристигнахме там, беше изненада. След към час чух да викат името ми, излязох и видях Даяна, която сподели: " Трябва да дойдеш с мен, не мога да намеря брачна половинка си, нито Камила ". В последна сметка открихме принца и Камила да седят на диван в мазето и да си приказват. Даяна се приближи и сподели на Камила: " Моля те, не се хвани с мен като с глупак. Знам какво става ". А Камила отговори нещо, за което и до ден сегашен не съм схванал какво има поради: " Знаеш ли, имаш две прелестни момчета ". Даяна отвърна: " Е, това е необикновен миг за мен и сигурно и за тях. Това сподели, че краят е близо ".

3. Любовник се криел зад фикус в Кенсингтън

Бивши чиновници в двореца споделят, че принцесата постоянно е пазела ревниво персоналното си пространство от кралските охранители. Тя даже от време на време се е измъквала, като обличала най-дрипавите си облекла, слагала тъмни очила и просто сядала на скамейка покрай двореца, написа Том Куин. Твърди се, че принцесата е имала редица сантиментални връзки. През 1992 година се срещала с Джеймс Гилби, след това с родения в Пакистан кардиолог Хаснат Хан, а по-късно с английския някогашен кавалерийски офицер Джеймс Хюит. Сред огромните й любови е бил търговецът изкуство Оливър Хоаре. Прислугата даже го забелязала веднъж да се крие зад фикус в коридорите на двореца Кенсингтън, само че чиновниците се престрували, че не виждат нищо. Даяна страдала неутешимо след края на аферата си с Оливър, а той? върнал скъпия подарък, който тя му направила - копчетата за ръкавели на умрелия? татко. След раздялата с принц Чарлз на любовния небосвод се появява филмовият продуцент Доди ал Файед. Никой от прислугата не е одобрявал връзката му с Даяна поради голямото му самочувствие и арогантното държание. Принцесата даже постоянно е трябвало да се извинява за грубото му отношение.

4. " Аз ли съм татко ти "

Даяна е казвала на биографа Андрю Мортън, че принц Чарлз не е бил изключително вдъхновен, откакто се родил вторият им наследник Хари. Според нея Чарлз е желал момиче. Освен това бил сюрпризиран от алената коса на дребния принц.

В автобиографията " Spare " ( " Резервен " ), която излезе на пазара на 10 януари, Хари също разкрива сложните връзки с татко си. Той си спомня, че една от " обичаните смехории в репертоара " на татко му била да каже знае ли някой дали Хари в действителност е принцът на Уелс и дали в действителност е негов татко. " Той се смееше и смееше, въпреки да не бе по никакъв начин смешно, като се има поради мълвата, която се носеше тогава, че същинският ми татко е един от някогашните любовници на мама - майор Джеймс Хюит ", спомня си херцогът на Съсекс. Според него една от аргументите за този слух била рижата му коса, а другата - деянията на " садизъм ". Херцогът на Съсекс разказва и първата си среща с Камила, която майка му упреква за разпадането на брака си. Той написа, че двамата с брат му одобрили Камила, само че помолили татко си да не се дами за нея.

5. Тайна щерка

Крал Чарлз III и починалата лейди Даяна Спенсър имат загадка щерка. Новината съобщил американски таблоид, написа " Дейли мейл " " Тайната сестра " на Уилям и Хари била на 33 година, казвала се Сара и живеела тайно в Съединени американски щати.

Историята била следната: през декември 1980 година лейди Даяна Спенсър, тогава 19-годишна девственица, е била принудена от кралицата да се подложи на гинекологични проби, с цел да се ревизира дали е способна да има деца преди годежа? с престолонаследника. По време на тези проби яйцеклетки на Даяна са взети и оплодени със сперма от Чарлз. Те се оказали сполучливи и годежът на двойката бил публично разгласен.

Но човек от екипа, който извършил процедурата, бил " лекар-измамник ". Той скрил един от ембрионите и го вградил на личната си брачна половинка. Без да знае, тя станала сурогатна майка на биологичното дете на Чарлз и Даяна.

Момиченцето е родено през октомври 1981 година, 10 седмици след приказната женитба на Чарлз и Даяна и осем месеца преди раждането на Уилям на 21 юни 1982 година След гибелта на родителите си, които умират в автомобилна злополука, Сара намира дневник, от който схваща, че е бебе инвитро. Тя се пробвала да наблюдава същинския си генезис, само че получила смъртни закани по телефона. Тогава дамата решила да стартира да живее тайно, защото била уверена, че биологичната? " майка " Даяна е била убита от кралското семейство.

6. Даяна е жива

26 години след съдбовната злополука на 31 август 1997 година в тунела на моста Алма в Париж към момента има хора, които настояват, че лейди Ди е жива и здрава. Според някои таблоиди обичаната принцеса на Англия инсценирала гибелта си, с цел да се избави от влудяващия интерес към нея и персоналния й живот. Подобни клюки витаят и за Мерилин Монро, която също като Даяна живя единствено 36 година, само че стана кумир на милиони. И за Пол Уокър, който си отиде единствено на 40 в нелепа злополука на връщане от благотворително събитие. И за Майкъл Джексън, който даже били " видели " до ковчега в деня на погребението. За Уитни Хюстън слуховете са, че не е умряла от сърдечен удар във ваната си, а се е скрила от кредитори поради борчове. Същото е и за Стив Джобс, да не приказваме за Краля на рока Елвис Пресли, за който всяка година някой твърди, че го е виждал жив, здрав и стар...

Просто хората не могат да одобряват, че гибелта е лишила идолите им.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР