Смъртта на Навални беше предизвестена от кацането му на летището

...
Смъртта на Навални беше предизвестена от кацането му на летището
Коментари Харесай

Кап. Васил Данов: У нас има много спящи клетки на Русия

„ Смъртта на Навални беше предизвестена от кацането му на летището в Русия. Той е знаел какво го чака. Но той се беше отдал на тази идея. Той беше всичко това, което режимът в Кремъл не е. Имаше много други жертви на Путиновия режим. Но въпреки всичко е трагично, макар, че е следващият подобен случай. “

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ кап. Васил Данов от Атлантическия съвет на България.
Дори Тръмп да стане президент той няма да извърши това, в което се зарича. Той хвърля прочувствени изречения, зад които не стои политическа воля.
кап. Васил Данов, Атлантически съвет на България

„ Тръмп не сподели " аз ще ", а сподели " аз бих ", т.е. това е закана, която няма да бъде осъществена. Докато беше президент той сподели, че би разсъждавал към тематиката Съединени американски щати да напусне НАТО. Тогава Конгресът гласоподава закон този въпрос да не може да се разисква от президента “, разяснява кап. Данов.
Ние сме от застрашените зони, тъй като сме покрай Русия, само че това не е най-страшният фактор. Най-страшното е, че нашето общество и страна е разядена от сталинистко, руско и съветско въздействие.
кап. Васил Данов, Атлантически съвет на България

„ Има прекалено много спящи кафези на Русия , шпиони, сътрудници на въздействие или пък просто носталгици по социализма, които индоктринираха своите деца и внуци, че сме живеели ужасно добре тогава и че поради това би трябвало да сме близки с Русия “, акцентира кап. Данов и добави, че има и български медии, които интензивно популяризират съветската агитация у нас.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР