Смъртта на кралица Елизабет Втора повлече редица на пръв поглед

...
Смъртта на кралица Елизабет Втора повлече редица на пръв поглед
Коментари Харесай

Шведската принцеса пред нова промяна

Смъртта на кралица Елизабет Втора повлече редица на пръв взор несвързани събития след себе си в кралските дворове на Европа. Датската кралица лиши купите на децата на по-малкия си наследник, на норвежката принцеса й беше неразрешено да употребява своята за комерсиални цели, а промени чакат и шведския кралски двор.

Най-малката щерка на крал Карл-Густав и кралица Силвия се завръща триумфално в родината си. Принцеса Маделейне живее във Флорида, Съединени американски щати, от 2018 година дружно със брачна половинка си Кристофър О`Нийл и трите им деца - деветгодишната Леонор, седемгодишния Николас и четиригодишната Адриене.

Новината беше обявена на  на шведското кралско семейство, като не е оповестена повода за решението. Затова пък е обявено, че фамилията ще живее в апартамент, принадлежащ на кралското семейство в Стокхолм, а децата потеглят на учебно заведение в града още тази есен.

За интервала, прекаран в Съединени американски щати, принцеса Маделейне поддържаше интензивно Instagram профила си. Там виждаме, че фамилията й са се наслаждавали на американския метод на живот с празнуване на Хелуин, разходки в Сентрал Парк в Ню Йорк и ваканции, прекарани на крайбрежието на Флорида, оповестяват ни Hello.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР