Смъртоносният коронавирус „Ухан“ е много по-заразен, отколкото се смяташе първоначално.

...
Смъртоносният коронавирус „Ухан“ е много по-заразен, отколкото се смяташе първоначално.
Коментари Харесай

Страшно е! За ден китайският вирус уби 8 души, жертвите вече са 25 ВИДЕО

Смъртоносният ковид „ Ухан “ е доста по-заразен, в сравнение с се смяташе в началото.

След като през вчерашния ден беше известно, че 7 души са умряли от болестта, през днешния ден те към този момент са 25, оповестява „ Дейли Мейл “.



Има доказани случаи на над 600 инфектирани с вируса в над 10 страни. Според специалисти, обаче, броят на инфектираните може да е 10 000. Според тях вирусът може да убие 2 на 100 души.



9 китайски града са под карантина до момента в който управляващите се пробват да овладеят болестта. В Пекин бяха анулирани огромни събития по случайпосрещането на китайската нова година.



Ухан – градът, от който потегли нелечимата болест, продължава да е блокиран. Всички полети са анулирани, а локалните поданици имат възбрана да напущат. Вече се следят подиуми на изстъпления в града поради дефицит на храна.



Властите дезинфекцират цели улици и паркове с облаци от газ. По думите на локален гражданин пред Би Би Си, атмосферата в града била като „ краят на света “.



Сингапур и Виетнам оповестиха през днешния ден, че също имат случаи на инфектирани пациенти.



Освен в Съединени американски щати, където мъж е контактувал с 16 души преди да бъде диагностициран и подложен под карантина, болестта стигна и до Европа. Четирима души са признати в болница в Шотландия със подозрения за болестта. Вчера и Русия разгласи, че има заболели от вируса „ Ухан “.







Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР