Смартфоните са прекрасни устройства. Има защо да са толкова популярни

...
Смартфоните са прекрасни устройства. Има защо да са толкова популярни
Коментари Харесай

Как да покорим деня си със сгъваем смартфон

Смартфоните са прелестни устройства. Има за какво да са толкоз известни и да се употребяват от милиарди хора по целия свят. Умният мобилен телефон е доста потребен инструмент, който може да ни помогне в всекидневието.

Важно е да използваме неговата мощност в вярната посока. Когато реализираме това, денят ни може да протече доста по-гладко, без значение от обстановките. Защото модерният смарт телефон е устройство, на което би трябвало да може да се разчита когато и да е и да е постоянно подготвен да разгърне своя капацитет.

Нека се срещнем с един от най-хубавите мобилни помощници –. Той е основан точно, с цел да бъде на всички места с нас и да се впише идеално в всекидневието ни.

 Samsung

Сгъваем капацитет

Galaxy Z Flip5 е стилен сгъваем смарт телефон, който елегантно ще се впише в персоналния жанр на своя собственик. И външният тип лъже. Устройството е надалеч от нежно. Корпусът му е с рамки от заздравен алуминий, а стъклото Corning Gorilla Glass Victus 2 обезпечава отбрана на външния екран и гърба на корпуса. Самият Galaxy Z Flip5 е с рейтинг за водоустойчивост IPX8. Пантата е с нов вграден модул, който има двойна шина и като се изключи че е по-здрава и прецизна, тя защищава механизма от прахуляк и замърсявания.

Това от своя страна разрешава на потребителя умерено и пълноценно да употребява устройството на всички места и да се възползва и от Flex режима . Той може да работи при позиция на пантата сред 75 до 115 градуса и това разрешава телефонът да бъде употребен под разнообразни ъгли, което ще има своите преимущества в много обстановки, както ще разберем.

 Samsung

Основният екран на Galaxy Z Flip5 е 6.7-инчов, Dynamic AMOLED 2X, планиран и тестван да издържи най-малко 200 000 сгъвания. Външният екран се споделя Flex Window и е 3.4-инчов, Super AMOLED с повече благоприятни условия за ръководство на телефона без да се постанова той да бъде разгъван за всяко деяние. Това включва потребление на повече уиджети, опция за отговаряне на известия и разглеждане на приложения като обществени мрежи и даже цялостна QWERTY клавиатура. Разбира се, може да се водят и гласови диалози, без да се разгъва целият телефон.

Galaxy Z Flip5 има и мощен процесор, в композиция с 8GB RAM и много други механически „ чудеса “, които ще развълнуват запалените почитатели на технологиите. Но за хората, които просто желаят смарт телефон, на който да разчитат, можем просто да им кажем, че Galaxy Z Flip5 е точно подобен. Той е здрав, удобен и мощен, с цел да се оправя с поверените му задания дълго време. И наподобява добре на всички места с елегантния си дизайн и в един от четирите, въодушевени от природата, цвята, в които се предлага.

Flip-ната работа

 Samsung

Всички използваме смарт телефоните си за доста разнородни действия денем. Galaxy Z Flip5 има какво да ни предложи и тук. Споменатият Flex режим усъвършенства приложенията по отношение на ъгъла на екрана. Ако бъде прегънат на към 90 градуса да вземем за пример, може да се употребява за гледане на видео в горната част на екрана, а бутоните за ръководство, ще се поместят в долната. Удобно за гледане на клипове от YouTube да вземем за пример. Постепенно от ден на ден приложения са усъвършенствани за Flex режима и оферират спомагателни функционалности за него.

Galaxy Z Flip5 автоматизирано трансферира отворено наличие от дребния екран към огромния. Например, при отваряне на уведомление от приложение от Flex Window и разрастване на телефона. А функционалността Multi Window разрешава елементарно поместване на две приложения на огромния екран и взаимна работа с тях. Това е изключително практично по време на работа и можем елементарно да поместим служебния чат или Gmail в едната зона и Гугъл Documents в другата за комфортна взаимна работа с сътрудниците в придвижване.

 Samsung

А за моментите, когато е нужно да се развихрим на по-голяма работна повърхност, Galaxy Z Flip5 разполага и с вграден DeX. Това е платформата на Samsung, която трансформира екран или тв приемник в самобитен компютър с десктоп и прозорци за приложенията. Ако потребителят свърже към Galaxy Z Flip5 клавиатура и мишка, може да употребява DeX и като настолна система.

Разгръщане на творчеството

Galaxy Z Flip5 обаче не е единствено за сериозна офис активност. Това е смарт телефон, който ще е от изгода и на феновете на заниманията и изкуството, изключително фотографията.

 Samsung

Основната камера е двойна с два 12МР датчика. Има и вградена при вътрешния екран 10МР камера, която може да се употребява за селфита и видеоразговори. Galaxy Z Flip5 се възползва от сгъваемия си дизайн, с цел да даде още повече благоприятни условия за правене на фотоси. FlexCam разрешава правене на селфита и с главните камери, като Flex Windows екранът влиза в ролята на визьор. А с функционалността Dual Preview, може да се демонстрира превю на кадрирането и на двата екрана по едно и също време – потребно, когато снимаме хора и те ще могат да видят по какъв начин да се нареждат по-добре.

 Samsung

Galaxy Z Flip5 има и режима Night Mode за по-красиви нощни фотоси и клипове. Запечатването на мемоари при ниска осветеност е доста повече от нощен режим. Цялата комплексност на технологията Samsung назовават Nightography . Изкуствен разсъдък оказва помощ за усъвършенстване на фрагментите и понижаване на шума. Телефонът поддържа и комфортен режим за записване на къси видеа за обществените мрежи.

Сгъваемият му дизайн разрешава самият корпус да влезе в ролята на статив и да бъде позициониран под подобаващ ъгъл. Превюто на видеото ще може да се покаже на главния или на външния екран. А режимът QuickShot разрешава бързо снимане на селфита или видео непосредствено от външния екран.

 Samsung

Galaxy Z Flip5 има и батерия с потенциал 3700mAh, като поддържа бързо презареждане – 50% заряд за към 30 минути. Има и функционалност за безжично презареждане, както и за безжично зареждане, т.е. да зареди други устройства като интелигентен часовник като Galaxy Watch6 или пък слушалки от серията Galaxy Buds.

Смартфонът употребява композиция от Android 13 и OneUI 5 за операционна система, като идва с гаранция за най-малко 4 години цялостни актуализации на платформата и 5 години ъпдейти за сигурността. Това значи, че ще можем умерено да разчитаме на дълго време и да се любуваме на неговата дарба гъвкаво да се приспособява към всекидневието ни и да ни оказва помощ то да бъде по-организирано и прелестно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР