3-годишното дете е със счупено ребро и с фрактура на

...
3-годишното дете е със счупено ребро и с фрактура на
Коментари Харесай

Исус от Чукарка сгазен от колата на роднина и затова близките му лъжат, че е паднал от дърво

3-годишното дете е със счупено ребро и с фрактура на раменна става, сподели шефът на „ Охранителна полиция “ в районно управление (на МВР) Айтос Николай Съботинов

Малкият Исус от Чукарка, който още не е навършил и три години, е с заплаха за живота. Той е със счупено ребро и с фрактура на раменна става, както и с черепно-мозъчна контузия. Това сподели пред бТВ началникът на „ Охранителна полиция “ в районно управление (на МВР) Айтос старши контрольор Николай Съботинов.

Детето е настанено в УМБАЛ-Бургас.

Версиите за това какво тъкмо се е случило с 3-годишния Исус обаче се разминават, сподели кореспондентът Елеонора Дъбова.

Тя напомня, че случаят е станал на Великден – 5 май, а Съботинов посочи, че сигналът от незабавен център при УМБАЛ – Бургас е получен в дежурната на районно управление (на МВР) – Айтос към 14:30 часа. 

„ Детето на две години и осем месеца. Следствие на извършените полицейски дейности по неоспорим метод е открито, че се касае за пътно-транспортно произшествие, при което лидерът при осъществяване на десен завой блъска детето. То си е играело до оградата на къщата “, прибавя той.

„ Установени са очевидци, които са били очевидци. 35-годишният водач е тестван за алкохол и за опиати. Отрицателни са показанията. Задържан е за 24 часа в районното ръководство. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.343, ал.1 Б “, оповестява началникът на „ Охранителна полиция “ в Айтос. 

„ Шофьорът и околните на потърпевшото дете са родственици. Затова са се пробвали да прикрият произшествието “, изясни той. 

Роднините на детето подават сигнал в Спешна помощ и оповестяват, че то е паднало от дърво – от метър и половина височина.

Случаят е докладван в Районната прокуратура в Бургас, назначена е и съдебномедицинска експертиза.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР