Смартфонът е задвижван от процесор MediaTek Helio G88 с потапящ

...
Смартфонът е задвижван от процесор MediaTek Helio G88 с потапящ
Коментари Харесай

Xiaomi в България стартира продажбите на Redmi 12c изключителен дизайн и характеристики на дисплея

Смартфонът е задвижван от процесор MediaTek Helio G88 с потапящ 6,79-инчов FHD+ DotDisplay и се предлага на цени от 319 лева с Данък добавена стойност

Светлин Желев преди 10 секунди 0 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 14:27 | 18.07.2023

Говоренето по мобилен телефон повече от 30 минути седмично усилва възможностите за развиване на хипертония, сподели дълготрайно изследване

IT НовиниДаниел Десподов - 19:06 | 23.07.2023

Трансатлантическият кабел Amitiés сред Съединени американски щати и Европа с потенциал 400 Tbit/s към този момент действа

IT НовиниТеодора Александрова - 9:21 | 24.07.2023

Тайно писмо на Айнщайн от 1950 година за религията се продава на търг

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Xiaomi в България започва продажбите на Redmi 12, най-новият смарт телефон от бюджетен  клас с впечатляващи характерности, предопределен за всеки, който търси оптималната стойност, чудесно преживяване при развлечение и  плавно действие на  операционната система. Всичко това на начална цена от 319 лева с Данък добавена стойност.

Redmi 12 предлага същинско безпроблемно преживяване. С дебелина от единствено 8,17 мм, отличаващ се с първокачествен стъклен тил и напълно нов дизайн на камерата, този смарт телефон има грациозен външен тип, като в същото време приляга комфортно в ръката на потребителя. Със своя рейтинг IP53, Redmi 12 е резистентен на ежедневния прахуляк и пръски. За още по-добро потребление, той е оборудван с 18W Type-C порт за бързо зареждане и 3,5 mm жак за слушалки. Redmi 12 е както функционален, по този начин и прелъстителен и се предлага  в три разнообразни цвята – Midnight Black, Sky Blue и Polar Silver.

Redmi 12 може да се похвали с необикновен 6,79-инчов FHD+ DotDisplay екран с 90Hz Adaptive Sync. Този екран с резолюция 2460×1080 е и най-големият до момента в серията Redmi, като обезпечава усъвършенствано зрително преживяване при четене, гледане на видеоклипове, игри и други. Телефонът е сертифициран от SGS Low Blue Light за ниски излъчвания на синя светлина и неговият Reading 3.0 режим на четене разрешава на потребителите по-дълго да се любуват на наличие, без да натоварват в допълнение очите си.

Тройната система от камери на Redmi 12 включва 50MP съществена камера, която улавя елементи с изясненост и точност. Това мощно трио допълват 8MP ултраширокъгълна камера и 2MP макро камера. Освен това, Redmi 12 предлага седем известни филтъра filmCamera, с цел да усъвършенства фотографското ви преживяване с калкулации на равнище пиксел и обзор в действително време.

Подкрепен от мощния процесор MediaTek Helio G88, Redmi 12 има централен процесор с тактова периодичност до 2,0 GHz с разширена памет, който дава повече благоприятни условия на потребителите. Впечатляващото 1TB разширяемо вместилище също е включено в пакета, с цел да ви служи и през най-натоварения ден: от снимането на фотоси до гаранцията, че всички ваши обичани мелодии са постоянно на една ръка разстояние. Батерията с капацитeт 5,000mAh   отстрани всички терзания за оставане без заряд, като предлага 23 дни в режим на подготвеност, 133 часа възпроизвеждане на музика, 26 часа онлайн четене, или 16 часа гледане на видеа. Redmi 12 се предлага с комфортен за потребителя странично подложен датчик за пръстов отпечатък за бърз и елементарен достъп. Смартфонът може да се употребява и като инфрачервено отдалечено, с цел да контролирате устройствата у дома. Издигайки заниманието на последващо равнище, Redmi 12 е оборудван с мощен високоговорител за завладяващо и динамично аудиоизживяване.

Redmi 12 се предлага в два разновидността – 4GB+128GB, 8GB+256GB, като цената на 4GB+128GB стартира от 319 лева с Данък добавена стойност. Цените могат да варират за другите пазари.

В България продажбите на смарт телефона Redmi 12 към този момент стартираха.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР