Смарт часовниците са аксесоар, който всеки иска да има на

...
Смарт часовниците са аксесоар, който всеки иска да има на
Коментари Харесай

Garmin е обратно в играта

Смарт часовниците са аксесоар, който всеки желае да има на ръката си. Защото с изключение на да демонстрират часа, те вършат и доста други потребни (и не чак толкова) неща.

Фитнес гривните правят почти същата работа, само че са доста по-малки, компактни и евтини. Все отново, са предопределени за спорт. За последно Garmin показа фитнес гривна - Vivosmart 4, през 2018 година, като за тези четири години съперниците им бяха доста по-активни в стартирането на нови или усъвършенствани модели.

Но след толкоз очакване най-сетне пристигна и времето Garmin Vivosmart 5 да бъде показана. За разлика от предходните модели, Vivosmart 5 разполага с GPS, тъй че може да бъде обвързван непосредствено с телефона, написа Engadget. Също по този начин има 14 разнообразни режима на интензивности - от йога до високоинтензивни тренировки.

Едно от най-важните неща за всяко устройство - батерията, би трябвало да издържи до седем дни с едно зареждане. Но с ангажимента, че не са включени датчиците за премерване на пулса, кислорода в кръвта и спането.

От Garmin настояват, че екранът на Vivosmart 5 е с 66% по-голям от този на предшественика му. Новата фитнес гривна на американската компания ще следи и енергийните ни равнища, тъй че да можем да преценим кое време на деня ще е най-ползотворно за подготовка.

Едно от приятните преимущества е, че е водоустойчива (до 50 метра дълбочина) и плуването също ще може да бъде проследено. Цената на всички тези преимущества е 149.99 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР