Служителят на Гранична полиция“ Янко Серафимов, арестуван в петък с

...
Служителят на Гранична полиция“ Янко Серафимов, арестуван в петък с
Коментари Харесай

Съдът отложи мярката на служителя на „Гранична полиция“, арестуван заради подкуп


Служителят на „ Гранична полиция “ Янко Серафимов, задържан в петък с 2 000 лв., беше настанен по неотложност в столичната Министерство на вътрешните работи болница. отсрочи мярката за неотклонение на Серафимов за на следващия ден.

Янко Серафимов беше откаран в болница минути преди началото на правосъдното съвещание.

„ Вследствие на използваната мощ по време на задържането му, видяхме, че има нанесени доста удари по крайници. Дрехите му бяха раздрани. В момента кракът му е тройно надут, в сравнение с е естественото “, сподели Бойко Найденов, юрист на Серафимов.

Според отбраната, той имал остаряла огнестрелна рана в крайници с няколко стенда, един от които се е откъснал и сега е в белия му дроб.

От мястото на задържането са конфискувани всички камери за инспекция дали е имало принуждение, оповестиха от прокуратурата.

„ Това, което беше планувано, а точно - да бъдат разказани съответните парични знаци по номера, да бъдат белязани, да се наблюдава мястото, където ще бъдат предадени, беше изпълнено и се стигна до тази реализация, която ние персонално считаме за триумф. Успех освен на нас, а и на сътрудниците от Министерство на вътрешните работи, на следователите и на наблюдаващите прокурори “, сподели Илиана Кирилова, началник на СГП.

От Министерство на вътрешните работи споделиха, че от момента на задържането до през днешния ден, по избор на Серафимов няколко пъти е викана кола за спешна помощ.

„ Единственото, което желая да ви подчертая е, че се касае за социална поръчка на директно договаряне поради по-ниския размер “, разяснява Чавдар Пастованов, зам.-градски прокурор.

Според съда, поради обстановката мярката за неотклонение на Янко Серафимов ще се гледа на следващия ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР